Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 oignon, coupé en quatre
- 1 c. à soupe de cumin en poudre
- 1 c. à café de paprika
- ½ c. à café de cannelle en poudre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 500 g de viande de bœuf à hacher, type bourguignon, coupée en cubes
- 4 brins de persil plat frais, équeutés
- 1 œuf
- 50 g de farine
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 255 kJ / 61 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 0 g
- Fat
- 4 g
Alternative recipes
Batbout au fromage
30 Min
Boureks à la pomme de terre et viande hachée
1 Std. 30 Min
Sambousseks à la viande
1 Std. 20 Min
Pain pide (pain turc)
2h
Pastilla
2 Std. 20 Min
Naans au fromage
2h 25min
Boulettes d'agneau et pain batbout marocains
2h 15min
Houmous
13 godz. 10 min
Brochettes tandoori, raïta de concombre
40min
Menu à petit prix - Gözleme, crêpes farcies aux herbes
1h 50min
Keftas sauce yaourt et menthe, taboulé libanais
1 Std.
Brochettes de kefta
55 Min