Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g d'oignons jaunes, coupés en quatre
- 40 g de brandy
- 40 g d'huile d'olive extra vierge
- 40 g de sucre roux
- 1 aubergine, coupée en 12 rondelles
- 10 g de caramel liquide
- 1 c. à café de sel
- 1 pincée de poivre noir fraîchement moulu
- 1 pâte feuilletée
- 1 fromage de chèvre, coupé en tranches
- 100 g de fromage râpé
- Nutrition
- per 1 morceau
- Calories
- 958 kJ / 229 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 15 g
- Fat
- 16 g
- Fibre
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Caraméliser 400-500 g d'oignons
50 Min
Caviar d'aubergine aux poivrons
1 Std. 35 Min
Tatin de poivron et tapenade
1 Std. 5 Min
Tarte couronne tapenade-tomate
45 Min
Crème à la banane sur brownie au chocolat
12 godz. 15 min
Tatin d’aubergine aux graines
3u.
Aubergines farcies au riz complet
1 Std. 10 Min
Tartelette aux légumes d'été
50 Min
Croustillant méditérranéen
1 Std. 15 Min
Pizza aubergine, feta et basilic par Eric Guérin
11 godz.
Croquettes d'automne au cèpe
2h 45min
Tarte au roquefort, oignons caramélisés et noix
1 Std. 10 Min