Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Orangencurd
- 200 g Zucker
- 2 Orangen, unbehandelt, Schale fein abgerieben und 100 g Saft ausgepresst
- 120 g Butter, in Stücken
- 3 Eier
Mandelboden
- 150 g Mandeln, blanchiert
- 110 g Butter, in Stücken
- 100 g Kokosmehl
- 2 Eier
- 50 g Zucker
- 10 g Wasser
- ¼ TL Salz
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 1742 kJ / 416 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 26 g
- Fat
- 31 g
- Saturated Fat
- 14 g
- Fibre
- 1.7 g
- Sodium
- 80 mg
In Collections
Alternative recipes
Vegane Crème Brûlée
7 Std.
Glutenfreie Apfelküchlein
1 godz.
Gratinierte Himbeeren
50min
Vanilleeis mit gesalzenem Karamell
14 Std.
Orangen-Mandel-Kuchen (glutenfrei)
1h 5min
Spargelsalat mit Pumpernickel-Erde und wachsweichem Eigelb
35 min
Filo-Tartelettes mit Ziegenkäse und Erdbeeren
30 min
Mandelpudding mit Rosenwasser
1h 20min
Zitronen-Curry-Lavaküchlein
3 Std.
Cappuccino-Törtchen
1h 5min
Ahornsirup-Pudding
20 min
Weißes Stracciatella-Eis mit Früchten und Minzpesto
12h