Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g de chocolat noir à dessert, cassé en morceaux
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 200 g de crème de marrons (voir "Conseil(s)")
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1135 kJ / 271 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 31 g
- Fat
- 14 g
In Collections
Alternative recipes
Glace chocolat-cannelle
12h
Pâte à tartiner chocolat-noisette-aubergine
30 Min
Pâte à tartiner sans sucre
10min
Pâte à tartiner chocolat-noisette
2h
Sablés aux farines de sarrasin et lentille
3 Std. 35 Min
Petits pots de crème au chocolat épicé
1 Std. 25 Min
Crèmes lait d'amande-pistache, compotée d'abricots et sablés
3 Std. 30 Min
Menu express - Crèmes dessert chocolat-tonka
15min
Yaourt au lait de coco
15h
Curry à la mangue, pommes de terre, chou-fleur et noix de cajou
45 Min
Pancake complet au cottage cheese et chou vert
45 Min
Gâteau vapeur au citron
2 godz. 25 min