Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 460 g de farine de blé
- 15 g de levure boulangère fraîche
- ½ c. à café de levure chimique
- 500 g d'eau froide
- 150 g de lait froid
- 10 g de sel
- 1 pincée de bicarbonate de sodium
- beurre, pour les cercles
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 393 kJ / 94 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 19 g
- Fat
- 1 g
Alternative recipes
Bretzels, petits pains salés ou bagels
1 godz. 55 min
Bretzel
1 Std. 10 Min
Pain indien (naan)
1hod. 50min
Pain à la ricotta
3u.
Scones anglais
30 Min
Pitas grecques
2h 55min
Gaufres vertes moelleuses au fromage frais
35 Min
Pains hongrois au lait et à l'oignon
1hod. 50min
Naans au chou-fleur épicé, dip à la feta et tahini au thé matcha
1h 20min
Crumpets à ma façon
2h 5 min
Bahn bao vapeur à la viande
2h 55min
Scones au son d'avoine
35 Min