Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 460 g de farine de blé
- 15 g de levure boulangère fraîche
- ½ c. à café de levure chimique
- 500 g d'eau froide
- 150 g de lait froid
- 10 g de sel
- 1 pincée de bicarbonate de sodium
- beurre, pour les cercles
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 393 kJ / 94 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 19 g
- Fat
- 1 g
Alternative recipes
Scones
25min
Pain polka pistaches-abricots-noisettes
3 Std. 50 Min
Buns à la cannelle
3h 40 min
Scones à la sauge et au cheddar
30 min
Chocolat chaud à la noisette
1 godz. 15 min
Crumpets à ma façon
2 godz. 5 min
Pains au lait façon "tangzhong"
24h
Bao bun au porc braisé
1 godz. 20 min
Bretzel
1h 10min
Petits pains farcis au porc (baozi)
2h 15min
Gyozas japonais grillés au porc et gingembre
50min
Scones anglais
30 min