Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 460 g de farine de blé
- 15 g de levure boulangère fraîche
- ½ c. à café de levure chimique
- 500 g d'eau froide
- 150 g de lait froid
- 10 g de sel
- 1 pincée de bicarbonate de sodium
- beurre, pour les cercles
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 393 kJ / 94 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 19 g
- Fat
- 1 g
Alternative recipes
Bretzel
1h 10min
Petits pains vapeur graines et curcuma
3 Std.
Boule au cacao
6 godz. 20 min
Muffins anglais à la farine complète
2 Std. 10 Min
Shortbreads aux noix et au thym
45min
Crackers au blé complet et crème d'avocat
1h 35min
Biscuits au sésame
30min
Bahn bao vapeur à la viande
2 godz. 55 min
Kampanisu (biscuits finlandais)
30min
Sablés léopard
1 Std. 15 Min
Crumpets à ma façon
2 godz. 5 min
Petits pains farcis au porc (baozi)
2 Std. 15 Min