Compatible versions
Gâteau moelleux ricotta, citron vert et framboises
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 citrons verts non traités
- 120 g de sucre en poudre
- 6 œufs
- 500 g de ricotta
- 30 g de fécule de maïs
- 130 - 180 g de framboises fraîches
- sucre glace maison, pour la finition
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1054.5 kJ / 251.6 kcal
- Protein
- 10.6 g
- Carbohydrates
- 24 g
- Fat
- 12.1 g
- Saturated Fat
- 6.4 g
- Fibre
- 1.9 g
- Sodium
- 106.6 mg
In Collections
Alternative recipes
Cake au café et aux noix
1h 10min
Chiffon cake à l'orange
1h 15min
Gâteau aux abricots et aux amandes
50min
Clafoutis à la pêche, au mascarpone et au citron vert
1h
Gâteau d’abricots à la ricotta
40min
Gâteau tatin aux pommes caramélisées
3 godz. 35 min
Petit gâteau à l'orange amère et à l'huile d'olive
45 Min
Gâteau de semoule au citron
1h 20min
Gâteau et sirop à l'orange
1h 15min
Gâteau aux amandes et à la mandarine
55min
Gâteau cœur à l'ananas
45 Min
Moelleux à la clémentine
50min