Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Le biscuit à rouler
- 3 œufs (blancs et jaunes séparés)
- 1 pincée de sel
- 80 g de cassonade
- 1 c. à café d'extrait de vanille
- 2 c. à soupe de lait
- 100 g de farine de blé, tamisé
La garniture
- 200 g de confiture au choix
- 60 g de sucre glace
- 1 c. à soupe de jus de citron
- sucre en confettis multicolores
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1204 kJ / 286 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 60 g
- Fat
- 3 g
In Collections
Alternative recipes
Gâteau au chocolat et noisettes
2u. 25min
Biscuits poisson d'avril
55 min
Gâteau marbré
2h
Biscuits aquarium
1h 45 min
Gâteau roulé à la confiture
30 min
Bûche chocolat noir et gingembre
1u. 50min
Gâteau roulé à la confiture d'abricots
1h 25 min
Marbré express au chocolat
45 min
Gâteau nuage à la vanille
7sa 35 dk
Cake fondant au chocolat
35 min
Roulé au chocolat
1h 30min
Biscuit roulé
1u. 50min