Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La ganache au chocolat au lait (2 jours avant)
- 120 g de crème liquide 35% m.g.
- 20 g de miel
- 140 g de chocolat au lait, détaillé en morceaux
Les macarons (la veille)
- 150 g de sucre glace maison
- 150 g d'amandes en poudre
- 1 pointe de couteau de colorant alimentaire rouge en poudre
- 4 blancs d'œufs (120 g)
- 50 g d'eau
- 150 g de sucre en poudre
Le jour même
- 80 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 408.7 kJ / 97.8 kcal
- Protein
- 1.6 g
- Carbohydrates
- 11.2 g
- Fat
- 4.8 g
- Fibre
- 0.6 g
In Collections
Alternative recipes
Macarons au chocolat
24h
Macarons saveur mojito
26 Std. 30 Min
Macarons chocolat-caramel
2h 30min
Napolitain
73h 40min
Glaçage royal (Glace royale)
5min
Donuts avec glaçage
2h
Cupcakes chocolat-cacahuète
50min
Oeufs de pâques en chocolat
13u.
Mmmh un doonut !!!
2h 45 min
Macarons fraise-amaretto
24h
Mini-forêts noires
1h 30min
Cupcakes à la vanille
12 Std.