Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g di formaggio Gruviera, a pezzi (2 cm)
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale
- 300 g di pasta secca (cornetti, cottura: 10-12 minuti)
- 2 uova
- 150 g di prosciutto cotto a cubetti
Salsa
- 250 g di pomodori ciliegino
- 4 cucchiai di olio di oliva
- 2 cucchiai di aceto aromatizzato alle erbe aromatiche
- ½ cucchiaio di senape
- ½ cucchiaino di sale
- 4 pizzichi di pepe macinato
- 1 mazzetto di erba cipollina fresca (circa 10 g), tagliata finemente
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2336 kJ / 557 kcal
- Protein
- 28.5 g
- Carbohydrates
- 53 g
- Fat
- 25 g
In Collections
Alternative recipes
Empanada di tonno
1h 10min
Insalata di riso
1h
Insalata di patate
8u. 45min
Bocconcini di pesce con salsa tartara
50min
Parmigiana di melanzane
2h
Gratin di patate
1h 10min
Frittata
35min
Flammkuchen con patate
1h 30min
Verdure stufate
45 min
Spezzatino alla zurighese
50min
Petti di pollo alla pizzaiola
55min
Insalata di patate
1h 5min