Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g di cipolla rossa a fette (7-8 mm)
- 1 peperoncino piccante fresco tagliato a metà in lunghezza
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di melanzane a dadini (2-3 cm)
- 2 cucchiai di capperi sotto sale, sciacquati e sgocciolati
- 10 g di passata di pomodoro
- 4 foglie di basilico fresche, lavate
- 20 g di zucchero
- 15 g di aceto bianco
- 80 g di lenticchie in scatola, sgocciolate e sciacquate
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 694 kJ / 166 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 12.4 g
- Fat
- 10.6 g
- Fibre
- 4.7 g
In Collections
Alternative recipes
Caponata alla catanese
1h
Melanzane e zucchine marinate
1 godz. 35 min
Peperoni con capperi
40min
Cipolle piccanti insaporite
20 Min
Contorno di melanzane, cipolle e pomodori
35min
Bruschette con melanzane
30min
Peperoni e cipolle insaporite
25 min
Fagiolini piccanti con arachidi
30min
Sauté veloce di verdure al burro di arachidi
30min
Fagioli e verdure
30min
Verdure in umido
40min
Melanzane trifolate
40min