Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 30 g di scalogno a metà
- 30 g di burro
- 500 g di cimette di cavolfiore a pezzi (circa 3 cm)
- 160 g di latte intero
- ½ cucchiaino di sale
- 5 - 10 g di tartufo nero fresco a fette sottili (2 mm)
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 475.7 kJ / 113.7 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Carbohydrates
- 9.6 g
- Fat
- 7.7 g
- Saturated Fat
- 4.7 g
- Fibre
- 3 g
- Sodium
- 347 mg
In Collections
Alternative recipes
Salsa di cipolle al balsamico
35 min
Purè di cavolo viola
40 min
Purè di carote speziato
50 min
Purè di zucca e porri
45 min
Vellutata di cavolo cappuccio rosso
50 min
Purè di broccoli
40 min
Crema di broccoli e porri
45 min
Purè di cavolfiore (vegan)
40 min
Vellutata di verza al vino bianco
50 min
Vellutata di cavolfiore
50 min
Vellutata di broccoli con crostini
1 godz.
Vellutata di broccoli con speck e Asiago
50 min