Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 4 - 5 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 - 3 Knoblauchzehen
- ¼ TL Chilipulver
- 80 g Olivenöl
- 150 g Paniermehl
- 5 - 6 Sardellenfilets, in Öl, abgetropft
- 1200 g Wasser
- 1 TL Salz
- 350 g Spaghetti
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 3106 kJ / 742 kcal
- Protein
- 23 g
- Carbohydrates
- 90 g
- Fat
- 31 g
- Saturated Fat
- 9 g
- Fibre
- 6.5 g
- Sodium
- 895 mg
In Collections
Alternative recipes
Pasta mit Tintenfisch
40 Min
Rinder-Champignon-Ragout mit Silberzwiebeln
1 Std. 10 Min
Kartoffelsalat mit Mayonnaise und Eiern
1 Std. 30 Min
Fusilli mit pikanten Miesmuscheln
55 Min
Dorade in Salzkruste mit Olivenreis
35 Min
Erbsenpasta mit Garnelen
40 Min
Tagliolini mit Garnelen und Artischocken
40 Min
Weizenbier-Risotto mit Meeresfrüchten
45 Min
Thunfischsauce
10 Min
Tintenfischpasta in Zitronen-Knoblauch-Sauce
40 Min
Spaghetti mit Tomaten-Kapern-Öl
20 Min
Schwarze Spaghetti mit Parmesan-Sauce und Garnelen
45 Min