Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Kabeljau
- 100 g Brot, vom Vortag, in Stücken
- 100 g Milch
- 50 g Olivenöl
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 300 g Möhren, in Stücken
- 400 g Kabeljau, in Stücken (3 cm)
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
Béchamelsauce und Fertigstellung
- 300 g Milch
- 60 g Mehl
- 30 g Butter
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 1 Prise Muskat
- 200 g Sahne
- 50 g Paniermehl
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1761 kJ / 421 kcal
- Protein
- 19 g
- Carbohydrates
- 29 g
- Fat
- 26 g
- Fibre
- 3 g
In Collections
Alternative recipes
Kaninchen in Tomatensauce
50 Min
Putenfleisch-Bällchen mit Champignonsauce und Süßkartoffeln
45min
Hähnchen-Eintopf mit Rotwein und Pilzen
45min
Rosmarin-Rotwein-Lammschulter mit Rohkostsalat und Ciabatta
15 Std.
Geschmortes Kalbsragout
2 godz. 10 min
Thunfisch mit Kartoffelragout
50 Min
Pizza mit Kartoffeln, Pilzen und Bratwurst
3 godz. 50 min
Garnelencremesuppe mit Baguette
1h
Rindfleischsuppe
40 Min
Kalbsgulasch mit Kartoffeln und Äpfeln
1 godz. 20 min
Lammragout
1h
Rinder-Cholent mit Winter-Gemüse
4 Std. 20 Min