Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Carne trita
- 100 g di cipolle a metà
- 30 g di burro
- 450 g di carne trita di manzo
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 cucchiaio di vino di Madeira
Purè di patate
- 1000 g di patate a pasta farinosa, pelate e a fette (1 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 350 g di latte
- 50 g di burro
- 30 g di pangrattato
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2507.3 kJ / 599.8 kcal
- Protein
- 35 g
- Carbohydrates
- 52.3 g
- Fat
- 35 g
- Saturated Fat
- 12.5 g
- Fibre
- 7 g
- Sodium
- 1600 mg
In Collections
Alternative recipes
Pollo alle mandorle
45min
Tsukune con salsa teriyaki (Polpettine giapponesi)
40min
Maccheroni cheese
55 min
Wurstel e patate speziate
1 godz. 5 min
Polpettoni di peperoni
1 Std. 20 Min
Chili con carne
1 Std. 20 Min
Tortilla di patate, pancetta e formaggio
50min
Kiymali Borek (Sfoglia ripiena di carne)
1 Std.
Shepherd's Pie
2h
Polpettone in crumble fragrante
1 Std.
Pollo alla marocchina con cous cous
40min
Pasta al forno classica
1 Std. 30 Min