Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Carne trita
- 100 g di cipolle a metà
- 30 g di burro
- 450 g di carne trita di manzo
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 cucchiaio di vino di Madeira
Purè di patate
- 1000 g di patate a pasta farinosa, pelate e a fette (1 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 350 g di latte
- 50 g di burro
- 30 g di pangrattato
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2507.3 kJ / 599.8 kcal
- Protein
- 35 g
- Carbohydrates
- 52.3 g
- Fat
- 35 g
- Saturated Fat
- 12.5 g
- Fibre
- 7 g
- Sodium
- 1600 mg
In Collections
Alternative recipes
Chili con carne
1h 20min
Pollo alle mandorle
45min
Maccheroni cheese
55min
Polpettone di patate e salsiccia con cuore filante
1h 20min
Tortilla di patate, pancetta e formaggio
50 Min
Kiymali Borek (Sfoglia ripiena di carne)
1h
Salmone all'arancia con cous cous di broccoli
25 min
Polpette in salsa spagnola
1h
Cotton Japanese cheesecake
2 Std.
Wurstel e patate speziate
1h 5min
Patate ripiene su cipolle caramellate
1 Std. 15 Min
Empanadas di carne
1h 10 min