Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 180 g di acqua
- 90 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 1 pizzico di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 1000 g di brodo di carne
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1134.7 kJ / 271.2 kcal
- Protein
- 18.8 g
- Carbohydrates
- 17.4 g
- Fat
- 14.5 g
- Saturated Fat
- 7.9 g
- Fibre
- 0.5 g
- Sodium
- 464.4 mg
In Collections
Alternative recipes
Pizza con salame piccante TM6
3 Std. 30 Min
Ravioli ricotta e spinaci
10 Std.
Pizza capricciosa
1h 35min
Gnocco fritto (senza glutine)
1 Std. 30 Min
Fettuccine all'abruzzese
1 Std.
Pizza con patate, funghi porcini e salsiccia
3 godz. 50 min
Pizza con polpette in salsa piccante, scamorza e peperoni
3 godz. 50 min
Polpette di carne con macco di fave (Bimby Friend)
40 Min
Canederli dolci, salsa alle prugne e zabaione (Bimby Friend)
55min
Castagnole (Cecamarini)
1h 5min
Polpettine di carne con purè di patate (Bimby Friend)
1h 15min
Crostata alle mele cotogne
1 Std. 30 Min