Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g mollica di pane rafferma, a pezzi
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 4 - 5 acciughe sotto sale, dissalate
- 1 pizzico di sale
- 320 g di pasta secca tipo vermicelli
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2287.8 kJ / 546.8 kcal
- Protein
- 15.4 g
- Carbohydrates
- 66.5 g
- Fat
- 24.1 g
- Saturated Fat
- 3.5 g
- Fibre
- 2.9 g
- Sodium
- 84.3 mg
In Collections
Alternative recipes
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25 Min
Penne tonno, pinoli e limone
30 min
Spaghetti all'amatriciana
35min
Pasta feta e pomodorini
30 min
Spaghetti alla vesuviana
25 Min
Vermicelli di scammaro
30 min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
40 min
Rigatoni alla toranese
20 min
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30 min
Caserecce integrali tonno e pomodorini
35min
Pasta al pomodoro e peperoni
30 min
Spaghetti pomodoro e speck
35min