Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g di acqua
- 250 g di polpa di zucca a tocchetti (3 cm circa)
- 30 g di Parmigiano reggiano
- 40 g di mandorle pelate
- 10 g di semi di papavero
- 70 g di farina di avena
- 30 g di farina tipo 00
- 60 g di burro morbido a pezzi
- 1 tuorlo
- 2 pizzico di sale
- 2 pizzico di pepe nero macinato
- 100 g di robiola a pezzi
- meringhe piccole
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 358.6 kJ / 85.7 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Carbohydrates
- 5.4 g
- Fat
- 6.3 g
- Saturated Fat
- 1.7 g
- Fibre
- 0.7 g
- Sodium
- 150 mg
Alternative recipes
Mocktail Rudolph di Natale
30 min
Curd alle clementine
30 min
Biscotti da appendere
3h 10min
Churros
40 min
Fantasmini
7h 50min
Mostriciattoli alla zucca
4h
Formaggio alle noci
20h 30min
Cupcake ragnatela
1h 30min
Crakerstrelli
2h
Madeleine al cioccolato
1h
Tartellette al cioccolato bianco e frutti di bosco
27h
Muffin con pancetta affumicata, Parmigiano reggiano e crema al Gorgonzola
3u. 30min