![Bulgur mit gebratenem Blumenkohl und Rosinen Bulgur mit gebratenem Blumenkohl und Rosinen](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/192dc506-6cd8-4566-9e81-0504a085ec3c/Derivates/84b45153-cfa8-4adc-9cd2-6df73f6fb49c.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- ¼ Bund Petersilie
- 120 g Bulgur
- 240 g Wasser
- 15 g Olivenöl
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
or 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 250 g Blumenkohlröschen, klein, halbiert oder geviertelt
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Chiliflocken (Pul Biber)
- 2 TL Schwarzkümmel-Samen
- ½ TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 150 g Joghurt, 0,1% Fett
- 10 g Zitronensaft
- 40 g Rosinen
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1699 kJ / 406 kcal
- Protein
- 13 g
- Carbohydrates
- 62 g
- Fat
- 11 g
- Saturated Fat
- 2 g
- Fibre
- 10.9 g
- Sodium
- 6956 mg
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