Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di acqua
- 2 - 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 10 g di sale
- ½ limone, il succo spremuto fresco
- 100 g di vino bianco
- 500 g di gamberoni giganti crudi, sgusciati e puliti
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1330 kJ / 318 kcal
- Protein
- 29.7 g
- Carbohydrates
- 0.1 g
- Fat
- 26.1 g
- Fibre
- 0.1 g
In Collections
Alternative recipes
Insalata di calamari al limone
35min
Merluzzo alla pizzaiola
30min
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35min
Orata al sale
40min
Tonno in agrodolce
1h
Insalata di polpo, sedano e prezzemolo
50min
Insalata di polpo, patate e sedano al profumo di cedro
1h 25min
Spada alle erbe con olive
40min
Branzino al cartoccio
1 Std. 10 Min
Pepata di cozze
55min
Filetti di cernia con salsa al pomodoro
1h
Pasta risottata alle vongole
1h