Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di acqua
- 2 - 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 10 g di sale
- ½ limone, il succo spremuto fresco
- 100 g di vino bianco
- 500 g di gamberoni giganti crudi, sgusciati e puliti
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1330 kJ / 318 kcal
- Protein
- 29.7 g
- Carbohydrates
- 0.1 g
- Fat
- 26.1 g
- Fibre
- 0.1 g
In Collections
Alternative recipes
Insalata di polpo, patate e sedano al profumo di cedro
1h 25min
Orata al sale
40min
Pesce spada al salmoriglio
5min
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40min
Scampi alla busara
35 min
Filetto di orata con peperoni (TM6)
25 min
Insalata di calamari al limone
35 min
Tonno in agrodolce
1h
Insalata di calamari
55min
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1 godz. 20 min
Salmone al cartoccio
35 min
Branzino al cartoccio
1h 10 min