Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di tonno fresco in tranci, a cubetti (2-3 cm)
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 50 g di vino bianco
- 50 g di cipolla in quarti
- 1 spicchio di aglio a metà, senz'anima
- 600 g di passata di pomodoro
- 200 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di zucchero
- 100 g di olive taggiasche denocciolate
- 4 foglie di basilico fresco, intere e lavate
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 979 kJ / 234 kcal
- Protein
- 12.3 g
- Carbohydrates
- 4.5 g
- Fat
- 18.7 g
In Collections
Alternative recipes
Sugo al tonno
45 min
Spaghetti al tonno
40 min
Orecchiette di quinoa con sugo allo speck e funghi
4 Std. 10 Min
Ravioli alla cernia con sugo di pomodoro al basilico
2u. 5min
Sugo all'arrabbiata
20min
Sugo al basilico
1h 10min
Sugo classico
55 min
Sugo all'amatriciana
50 min
Ragù di funghi
1h 10min
Sugo all'ortolana
1h 5 min
Ragù di salsiccia
1h 15min
Malloreddus alla campidanese
3h