Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte
- 280 g d'eau
- ½ cube de levure boulangère fraîche (env. 20 g), émiettée
- 250 g de farine d'épeautre complète
- 200 g de farine mi-blanche
- 1 ½ de c. à café de sel
- 100 g de noisettes
Le façonnage
- 1 c. à soupe de farine mi-blanche
- Nutrition
- per 100 g
- Calories
- 1380 kJ / 330 kcal
- Protein
- 11.1 g
- Carbohydrates
- 47 g
- Fat
- 10 g
In Collections
Alternative recipes
Pain d'épeautre pur
11 Std.
Pain bis en cocotte
2 Std. 25 Min
Petits pains au müesli (sucrés)
2h
Pain d'épeautre et de blé
12h
Petits pains aux fruits
3h 5min
Pain paysan
3 Std.
Pain aux graines de lin
1 Std. 30 Min
Pâte de base pour pain
24u. 30min
Pain croustillant
1 Std.
Pain tessinois
1 Std. 50 Min
Cuchaule
2 Std. 30 Min
Tresse bernoise
1h 45min