Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte
- 280 g d'eau
- ½ cube de levure boulangère fraîche (env. 20 g), émiettée
- 250 g de farine d'épeautre complète
- 200 g de farine mi-blanche
- 1 ½ de c. à café de sel
- 100 g de noisettes
Le façonnage
- 1 c. à soupe de farine mi-blanche
- Nutrition
- per 100 g
- Calories
- 1380 kJ / 330 kcal
- Protein
- 11.1 g
- Carbohydrates
- 47 g
- Fat
- 10 g
In Collections
Alternative recipes
Pain paysan
3 Std.
Pain aux graines de lin
1 Std. 30 Min
Pain bis en cocotte
2h 25min
Pain d'épeautre et de blé
12 godz.
Cabillaud et sa purée de céleri et de patate douce
40min
Salade de crudités façon Thermomix®
10min
Pains de Saint-Gall
26 Std. 30 Min
Pain complet
4 Std.
Pain d'épeautre pur
11 godz.
Petits pains aux fruits
3hod. 5min
Petits pains au seigle
12 godz.
Petits pains au müesli (sucrés)
2h