Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g de beurre froid, et un peu plus pour beurrer le moule
- 300 g de cerneaux de noix
- un peu de beurre
- 300 g de farine
- 400 g de sucre
- 150 g de beurre
- 1 œuf
- 1 pincée de sel
- 200 g de crème à fouetter, 30-40 % de matière grasse
- un peu d'eau, pour badigeonner
- Nutrition
- per 1 morceau
- Calories
- 3414 kJ / 817 kcal
- Protein
- 11 g
- Carbohydrates
- 82 g
- Fat
- 49 g
In Collections
Alternative recipes
Tresse bernoise
1 Std. 45 Min
Cuchaule
2h 30min
Carac (Tartelette au chocolat)
2h
Pain paysan
3 godz.
Gâteau de Linz
1h
Pain tessinois
1 Std. 50 Min
Petits pains du 1er août
1h 10 min
Knöpflis
50min
Tarte au vin cuit
45min
Tresse russe aux canneberges
3 godz.
Pains de Saint-Gall
26 godz. 30 min
Focaccia au romarin
2h 30min