Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g d'amandes, entières, décortiquées
- 200 g de sucre et un peu plus pour abaisser la pâte
- 4 c. à soupe de farine
- 2 c. à soupe de cacao en poudre (toutes sortes)
- 1 pointe de couteau de cannelle moulue
- 2 blancs d'œufs
-
1
c. à soupe de kirsch
or 1 c. à soupe d'eau - 100 g de chocolat noir, en morceaux (2 cm)
- Nutrition
- per 1 morceaux
- Calories
- 343 kJ / 82 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 8 g
- Fat
- 5 g
Alternative recipes
Tresse bernoise
1 Std. 45 Min
Cake aux branches
1sa 10 dk
Cuchaule
2h 30min
Gâteau des rois
1 Std. 55 Min
Bonhomme en pâte
2h 10min
Crêtes de coq
24 Std.
Milanais
3h
Étoiles à la cannelle
1h 30min
Miroirs à la gelée de vin chaud
2 Std. 40 Min
Miroirs
1h 40min
Läckerli de Bâle
1sa 10 dk
Cake tyrolien automnal
1h 20min