Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g d'amandes, entières, décortiquées
- 200 g de sucre et un peu plus pour abaisser la pâte
- 4 c. à soupe de farine
- 2 c. à soupe de cacao en poudre (toutes sortes)
- 1 pointe de couteau de cannelle moulue
- 2 blancs d'œufs
-
1
c. à soupe de kirsch
or 1 c. à soupe d'eau - 100 g de chocolat noir, en morceaux (2 cm)
- Nutrition
- per 1 morceaux
- Calories
- 343 kJ / 82 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 8 g
- Fat
- 5 g
Alternative recipes
Tresse bernoise
1 Std. 45 Min
Cuchaule
2h 30min
Étoiles à la cannelle
1h 30min
Carac (Tartelette au chocolat)
2 Std.
Milanais
3 Std.
Gâteau des rois
1 godz. 55 min
Gâteau de Linz
1 godz.
Pain tessinois
1 Std. 50 Min
Miroirs à la gelée de vin chaud
2 Std. 40 Min
Miroirs
1 godz. 40 min
Cake tyrolien automnal
1 Std. 20 Min
Bonhomme en pâte
2h 10min