Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pâte brisée
- 200 g de farine
- 1 jaune d'œuf
- 100 g de beurre, mou, coupé en morceaux et un peu pour graisser le moule
- 40 g d'eau
- ½ c. à café de sel
- 1 c. à café de sucre vanillé
Garniture
- 2 œufs
- 1 jaune d'œuf
-
200
g de vin cuit
or 200 g de concentré de jus de poire - 100 g de crème double (45 % de matière grasse)
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1507 kJ / 361 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 40 g
- Fat
- 20 g
Alternative recipes
Milanais
3 Std.
Moutarde de Bénichon
40 min
Rösti bernois
40 min
Miroirs à la gelée de vin chaud
2 godz. 40 min
Mousse au Toblerone®
3h 10min
Papet vaudois
55 min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30 min
Cake tyrolien automnal
1h 20 min
Gâteau du Vully
2h 30 min
Risotto aux bolets et au brie
35 min
Cuchaule
2h 30 min
Tresse bernoise
1h 45 min