Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Vorbereitung (am Vortag)
- 200 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte, fett
- 300 g Schweinefleisch, sehnenfrei (siehe Tipp)
Zubereitung
- 60 - 90 g Emmentaler in Stücken
- Öl zum Einfetten
- 80 g Crushed Ice, (siehe Tipp)
- 70 g Wasser, kalt
- 1 Päckchen Gewürz Compound Bayerischer Leberkäse (siehe Tipp)
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1514 kJ / 362 kcal
- Protein
- 30 g
- Carbohydrates
- 1 g
- Fat
- 27 g
- Saturated Fat
- 11 g
- Fibre
- 0.3 g
- Sodium
- 1613 mg
In Collections
Alternative recipes
Wurstknödel
1小时 20 分钟
Bayerischer Leberkäse
14 Std. 30 Min
Grobe Streichwurst
13h
Geflügelleberkäse
14h 15 min
Pizza-Leberkäse
14 Std. 20 Min
Altbayerischer Leberkäse
25h 5min
Steirisches Krenfleisch
2h 45min
Almbutter
40 Min
Selchfleischknödel mit Sauerkraut
1h 40min
Feine Streichwurst
14 Std. 30 Min
Mini-Schaumrollen
1h 40min
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1 Std.