Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 70 g Butter, in Stücken
- 150 - 200 g Karotten, in Stücken
- 120 g Zwiebeln, in Stücken
- 2 EL Majoran, getrocknet
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
-
¼
TL Macis
or 2 - 3 Prise Muskat, gemahlen - 400 g Faschiertes
- 1 Ei
- 1 Packung gezogener Strudelteig (2 x 2 Blätter)
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1055 kJ / 252 kcal
- Protein
- 12 g
- Carbohydrates
- 12 g
- Fat
- 17 g
- Saturated Fat
- 11 g
- Fibre
- 2 g
- Sodium
- 373 mg
In Collections
Alternative recipes
Gebackene Leberknödel
2 godz.
Schwammerlragout mit Semmelknödeln
1h
Selchfleischknödel mit Sauerkraut
1h 40 min
Kaspressknödelsuppe
1 Std. 35 Min
Grammelknödel
1h 30 min
Butternockerl
40 Min
Bröselknödel
40 Min
Wurstknödel
1h 20 min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2 Std. 45 Min
Mini-Schaumrollen
1h 40 min
Schweinsbraten mit Semmelknödeln und warmen Krautsalat
3h
Gefülltes Brathenderl
1 godz. 45 min