Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Reinigug für fettfreien Mixtopf
- 500 g Wasser
- 1 Spritzer Essig
Nockerlmasse und Fertigstellung
- 1 Zitrone
- Butter zum Einfetten
- 100 g Milch
- 120 g Zucker, etwas mehr zum Ausstreuen
- 1 - 2 TL Vanillezucker
- 8 Eiklar
- 1 Prise Salz
- 1 ½ EL Speisestärke
- 4 Eidotter
- Staubzucker zum Bestreuen
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1869 kJ / 446 kcal
- Protein
- 15 g
- Carbohydrates
- 56 g
- Fat
- 18 g
- Fibre
- 0 g
In Collections
Alternative recipes
Bambas mit Puddingcreme
2h 20min
Milchrahmstrudel
1h 55min
Crème Brûlée
3h 10 min
Germknödel
1h
Innsbrucker Knoblauchsuppe
45 min
Topfenpalatschinken
1h 30 min
Kalte Topfennockerl auf Beerenröster
35min
Kärntner Reindling
2 godz. 40 min
Buchteln mit Vanillesauce
1h 40 min
Buchteln mit Powidl
2h 20min
Waldviertler Knödel
1h
Mini-Schaumrollen
1h 40 min