Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Reinigug für fettfreien Mixtopf
- 500 g Wasser
- 1 Spritzer Essig
Nockerlmasse und Fertigstellung
- 1 Zitrone
- Butter zum Einfetten
- 100 g Milch
- 120 g Zucker, etwas mehr zum Ausstreuen
- 1 - 2 TL Vanillezucker
- 8 Eiklar
- 1 Prise Salz
- 1 ½ EL Speisestärke
- 4 Eidotter
- Staubzucker zum Bestreuen
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1869 kJ / 446 kcal
- Protein
- 15 g
- Carbohydrates
- 56 g
- Fat
- 18 g
- Fibre
- 0 g
In Collections
Alternative recipes
Punschkrapferl
1h 5min
Somloer Nockerl
9 godz.
Kalte Topfennockerl auf Beerenröster
35 min
Almkäsesuppe mit Kräutern und geröstetem Brot
40min
Marillenkuchen
1h 30min
Kardinalschnitten
3h
Malakofftorte
10 Std. 20 Min
Innsbrucker Knoblauchsuppe
45min
Mini-Schaumrollen
1 Std. 40 Min
Germknödel
1h
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1h
Buchteln mit Vanillesauce
1 Std. 40 Min