Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Sauce Pistou
- ½ Bund Basilikum, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 3 Tomaten, geschält, entkernt, in Würfeln (5 mm)
- 70 g Olivenöl
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 3 Prisen Zucker
- 2 Spritzer Zitronensaft
- 2 EL Balsamico, dunkel
Lammhackbällchen
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Zweig Rosmarin, abgezupft
- 2 Zweige Thymian, abgezupft
- 2 Knoblauchzehen
- 500 g Lammhackfleisch
- 1 - 1 ½ geh. TL Sambal Oelek
- 1 Ei
- 20 g Paniermehl
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Öl zum Braten
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1603 kJ / 383 kcal
- Protein
- 17 g
- Carbohydrates
- 5 g
- Fat
- 33 g
- Fibre
- 0.8 g
In Collections
Alternative recipes
Miesmuscheln in pikanter Tomatensauce
50 Min
Gratinierte Dorade mit Kartoffelsalat
1 Std. 20 Min
Tintenfischsauce
40 Min
Provenzialisches Lammragout
1h 40min
Garnelen in "Café de Paris"- Butter
3h
Orientalischer Lammeintopf mit Trockenobst
2 godz. 45 min
Orientalischer Lammeintopf
1 Std. 10 Min
Lammgulasch mit Paprika - Tas Kebap
1 Std. 10 Min
Orientalische Hackbällchen
40 Min
Orman Kebabı - Lamm-Eintopf
1 Std.
Rindfleisch-Köfte mit Safran-Joghurt
1 Std. 20 Min
Auberginen-Hähnchen-Auflauf
1 Std. 15 Min