Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Sauce Pistou
- ½ Bund Basilikum, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 3 Tomaten, geschält, entkernt, in Würfeln (5 mm)
- 70 g Olivenöl
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 3 Prisen Zucker
- 2 Spritzer Zitronensaft
- 2 EL Balsamico, dunkel
Lammhackbällchen
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Zweig Rosmarin, abgezupft
- 2 Zweige Thymian, abgezupft
- 2 Knoblauchzehen
- 500 g Lammhackfleisch
- 1 - 1 ½ geh. TL Sambal Oelek
- 1 Ei
- 20 g Paniermehl
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Öl zum Braten
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1603 kJ / 383 kcal
- Protein
- 17 g
- Carbohydrates
- 5 g
- Fat
- 33 g
- Fibre
- 0.8 g
In Collections
Alternative recipes
Rindfleisch-Köfte mit Safran-Joghurt
1h 20 min
Köfte Adana-Art mit Zwiebelsalat - Adana Köfte ve Soğan Salatası
35 min
Orientalische Hackbällchen
40 min
Lammgulasch mit Paprika - Tas Kebap
1h 10 min
Frauenschenkel-Köfte - Kadınbudu Köfte
50 min
Lamm mit Artischocken
1h 30min
Marinierte Lammkoteletts mit Maisdip
3u. 30min
Lammkotelettes mit Blutorangensauce
1h 10 min
Lammköfte mit Couscous und Gurkensalat
45 min
Lammragout mit Auberginenpüree - Hünkâr Beğendi
50 min
Hähnchen-Nuggets (scharf) mit Guacamole
1h
Beef Burger
1h