Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Impasto
- 150 g di latte
- 25 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 50 g di zucchero
- 350 g di farina manitoba + q.b.
- 1 pizzico di sale
- 1 uovo
- 50 g di burro, a pezzi
- 250 g di acqua
- 1 cucchiaino di succo di limone
Terminare la preparazione
-
16
mirtilli rossi disidratati
or 16 uva passa - 16 pinoli
- 1 tuorlo d'uovo
- 1 cucchiaio di acqua
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 1151.9 kJ / 275.1 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Carbohydrates
- 43.1 g
- Fat
- 8.1 g
- Saturated Fat
- 4 g
- Fibre
- 2.1 g
- Sodium
- 38.3 mg
In Collections
Alternative recipes
Panini del venerdì santo (Hot cross buns)
4 Std.
Fagottini al cioccolato
7h 45min
Caramelle alle erbe aromatiche
1h 10min
Pane a fisarmonica alle erbe
1h 20min
Baci di dama al cioccolato
1 Std.
Alberello di cioccolato
10h
Sorbetto al gusto piña colada
30 Min
Vulcano al cioccolato
15 Min
Bruco brioche
2h
Mini tortini alla pizzaiola
55 Min
Pariser bullar
2 godz. 50 min
Panini dolci al latte
2h 40min