Compatible versions
Biancomangiare alle mandorle e miele d'acacia (di Francesca Romana Barberini)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 160 g di mandorle pelate
- 200 g di latte
- 1 stecca di vaniglia e i semini estratti
- 140 g di miele di acacia
- 5 g di agar agar (vedere consigli)
- 300 g di panna (30-40% di grassi) fredda
- 50 g di mandorle a lamelle
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2962 kJ / 708 kcal
- Protein
- 15 g
- Carbohydrates
- 36 g
- Fat
- 57 g
- Fibre
- 7 g
Alternative recipes
Sfinciuni
3 Std. 30 Min
Panelle
1 Std. 25 Min
Gelo di anguria
3 Std. 30 Min
Iris siciliani
4 godz. 10 min
Budino al pistacchio (vegan)
4h 15min
Mattonelle con crema di ricotta
8 godz. 50 min
Macco di fave messinesi con calamari
50 Min
Gelato al miele
8 godz. 15 min
Torta raw alle carote con crema di anacardi
55min
Ricotta di macadamia raw
24 Std. 15 Min
Cassatelle pasquali
2h 50min
Bevanda a base di mandorle (vegan)
10min