Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g Bacon, in Würfeln
- 40 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 40 g rote Zwiebel
- 1 Knoblauchzehe
- 10 g Öl und etwas mehr zum Braten
- 400 g Bratpaprika (z. B. Pimientos de Padrón)
- Meersalzflocken zum Bestreuen
- 250 g Frischkäse
- ½ TL Rauchsalz
- 1 TL Paprika de la Vera
- ¼ TL Pfeffer
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 608 kJ / 146 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 3 g
- Fat
- 13 g
- Saturated Fat
- 1.3 g
In Collections
Alternative recipes
Pasta-Pizza-Sticks
1h 15min
Champignons mit Chorizo gefüllt
35 min
Chili-Dog-Ring
2 Std. 30 Min
Chili-Cheese-Bällchen
40min
Champignons mit Chili-Käse-Haube
40min
Kartoffel-Spieße mit Chorizo und Feta
55min
Gefüllte Champignons mit Manchego
40min
Brotröllchen
40min
Gefüllte Snackpaprika
20 min
Knoblauch-Käse-Creme zum Dippen und Überbacken
10 min
Tomaten-Knoblauch-Butter
20 min
Knoblauchcreme à la Ikors
10 min