Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 600 g Rinderhüftsteaks, sehnenfrei, in Stücken (3 cm)
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 2 Stängel Basilikum, abgezupft
- 2 Zweige Thymian, abgezupft
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 3 Stängel Petersilie, abgezupft
- 300 g scharfe Chorizo, zum Braten, das Brät aus der Pelle gedrückt
- 1 ½ TL Paprika de la Vera
- 1 Ei
- 1 geh. TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Öl zum Braten
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 1733 kJ / 414 kcal
- Protein
- 32 g
- Carbohydrates
- 3 g
- Fat
- 30 g
- Saturated Fat
- 11 g
- Fibre
- 0.5 g
- Sodium
- 1234 mg
In Collections
Alternative recipes
Spicy Nudelsalat
30 min
Überbackene Rindfleisch-Fajita
45 min
Tortilla-Buns
2h 30min
Grünes Burger-Relish
40 min
Meatball-Sandwiches
45 min
Hähnchenbrust Metaxa
1h
Buttermilch-Lamm vom Grill mit Dattel-Gremolata
6h 25min
Chicken Shawarma Poutine
45 min
Bacon-Chicken-Pops mit Whisky-Chutney
1 godz. 45 min
Würziges italienisches Huhn in Tomaten-Rotwein-Sauce
1 Std. 15 Min
Pulled Pork
6h 15min
Hähnchenschenkel en escabeche aus dem Ofen
1h