Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Salsa al caramello
- 250 g di zucchero
- 200 - 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 30 g di acqua
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- 30 g di burro freddo, in un unico pezzo (60x40 mm)
Latte al caramello
- 600 g di latte
- 1 bacca di anice stellato
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 2 pizzichi di fiocchi di sale
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 559 kJ / 134 kcal
- Protein
- 0 g
- Carbohydrates
- 12 g
- Fat
- 7 g
- Saturated Fat
- 4 g
- Fibre
- 0 g
- Sodium
- 125 mg
In Collections
Alternative recipes
Milkshake ai biscotti al cioccolato
10 Min
Tisana della buonanotte alle mele e camomilla
20 Min
Porridge di frutta secca; frullato rosso (Bimby Friend)
25 Min
Carbone della Befana
3 Std. 30 Min
Bevanda calda alla nocciola (vegan)
15 Min
Frullato fragole e carote
10 Min
Milkshake nocciole e vaniglia
15 Min
Pink bowl
30min
Caramelle toffee alle mandorle
1h 45min
Gelatine di marshmallows
24u. 45min
Frullato tiepido di barbabietola
20 Min
Mojito analcolico (TM6)
10 Min