Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Salsa al caramello
- 250 g di zucchero
- 200 - 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 30 g di acqua
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- 30 g di burro freddo, in un unico pezzo (60x40 mm)
Latte al caramello
- 600 g di latte
- 1 bacca di anice stellato
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 2 pizzichi di fiocchi di sale
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 559 kJ / 134 kcal
- Protein
- 0 g
- Carbohydrates
- 12 g
- Fat
- 7 g
- Saturated Fat
- 4 g
- Fibre
- 0 g
- Sodium
- 125 mg
In Collections
Alternative recipes
Astice gratinato al foie gras con salsa al frutto della passione
1 Std. 20 Min
Pop corn al caramello
1 Std.
French toast (alla maniera de Kramer contro Kramer)
5 godz. 50 min
Latte caldo al caramello
25min
Bevanda calda alla nocciola (vegan)
15min
Bevanda di soia e sesamo
12 Std. 45 Min
Latte al cioccolato
10min
Napa Kimchi
86 godz.
Mini éclair ai lamponi
3 Std.
Gelato biscotto gianduia
7h
Finti gelati
30 Min
Udon con salsa di miso e pollo
2 godz. 45 min