![Bretzel Bretzel](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6368dc46-3b2a-47dc-a955-f02c30e8e03f/Derivates/3b92c0f7-b542-4f5e-807a-216f28e464eb.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Poolish
- 100 g di acqua (temperatura fra i 22-23°)
- 1 g di lievito di birra fresco
- 100 g di farina di forza (W 320-330)
Impasto
- 250 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 520 g di farina tipo 0 (W 240)
- 20 g di malto in polvere
-
20
g di strutto
or 20 g di olio extravergine di oliva - 10 g di sale
- 3 cucchiaini di bicarbonato di sodio
- sale grosso, a piacere
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 262.7 kJ / 62.8 kcal
- Protein
- 1.3 g
- Carbohydrates
- 9.1 g
- Fat
- 2.1 g
- Saturated Fat
- 0.8 g
- Fibre
- 0.6 g
- Sodium
- 766.4 mg
In Collections
Alternative recipes
Grissini al sesamo
2h 30min
Buchteln alla confettura di prugne
4 Std. 10 Min
Grissini di avena
1h 15min
Panini dolci alle noci
15h 30min
Babka
16 godz. 30 min
Black burger
5h
Panettone
6h 30min
Bretzel (di Luca Montersino)
3ч.
Burger buns
4 Std. 40 Min
Cuore di pane intrecciato (senza lattosio)
4h
Pane arabo
3h 30min
Piadina con esubero di lievito madre
1h 50 min