Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Poolish
- 100 g di farina di forza (W 320-330)
- 100 g di acqua (temperatura fra i 22-23°)
- 1 g di lievito di birra fresco
Impasto
- 520 g di farina tipo 0 (W 240)
- 250 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 20 g di malto in polvere
-
20
g di strutto
or 20 g di olio extravergine di oliva - 10 g di sale
- 3 cucchiaini di bicarbonato di sodio
- sale grosso, a piacere
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 262.7 kJ / 62.8 kcal
- Protein
- 1.3 g
- Carbohydrates
- 9.1 g
- Fat
- 2.1 g
- Saturated Fat
- 0.8 g
- Fibre
- 0.6 g
- Sodium
- 766.4 mg
Alternative recipes
Baguette
4h
Baguette francese (TM6)
5 godz.
Rotoli croccanti
9 godz. 30 min
Treccine con semi di papavero
16h 30min
Pita rustica
1 godz. 35 min
Pane Roti
1h
Bretzel (di Luca Montersino)
3 godz.
Panini rosette
23h 20min
Ciabatte (di Luca Montersino)
14h 15min
Rosette
5h 20 min
Pita
4h
Panini al latte e burro
3h 30 min