Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di Gorgonzola
- 50 g di Fontina a pezzi (2-3 cm)
-
50
g di Gruviera a pezzi (2-3 cm)
or 50 g di Taleggio a pezzi (2-3 cm) - 50 g di latte
- 50 g di burro
- 320 g di pasta secca, tipo farfalle
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2272 kJ / 543 kcal
- Protein
- 22.7 g
- Carbohydrates
- 58.4 g
- Fat
- 25.9 g
- Fibre
- 2.1 g
In Collections
Alternative recipes
Penne in crema di Parmigiano e zafferano
30 Min
Spaghetti alla carbonara
30 Min
Spaghetti all'amatriciana
35 Min
Farfalle al sugo di piselli e prosciutto
45 Min
Farfalle risottate alla boscaiola
40min
Pasta panna e prosciutto (senza lattosio)
25 Min
Spaghetti alla carbonara
30 Min
Fusilli tricolore
30 Min
Pasta alla bagossa
50 Min
Gnocchi al gorgonzola dolce
20 Min
Farfalle risottate in salsa di tonno, ricotta e pinoli
35 Min
Rigatoni affumicati
25 Min