Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 3 rametti di prezzemolo, le foglioline lavate e asciugate
- 8 gamberoni giganti freschi interi e puliti, le teste e le code separate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- 20 g di brandy
- 50 g di vino bianco secco
-
400
g di passata di pomodoro
or 400 g di polpa di pomodoro a pezzi - 320 g di pasta tipo linguine
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2485 kJ / 594 kcal
- Protein
- 28.3 g
- Carbohydrates
- 67.7 g
- Fat
- 23 g
- Fibre
- 4.1 g
In Collections
Alternative recipes
Pepata di cozze
55 Min
Penne risottate con le cozze
1 Std. 5 Min
Farfalle risottate con vongole e pomodorini
30 Min
Spaghetti al polpo
1 Std. 10 Min
Linguine con scampi al limone
20 Min
Spaghettini al sugo di cozze e vongole
1 Std. 5 Min
Zuppa di vongole e mazzancolle
1 Std.
Linguine al salmone e vodka
20 Min
Spaghetti cozze e gamberi
25min
Farfalle pesto e gamberi
20 Min
Pasta rossa con gamberetti e pomodorini
30 Min
Amatriciana con cozze
55 Min