Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Teig
- 100 g Butter, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 250 g Mehl
- 1 Ei
- 20 g Wasser
- 1 TL Salz
Füllung und Fertigstellung
- 150 g Emmentaler, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 100 g Möhren, in Stücken
- 1 Spitzkohl (ca. 400 g), in Stücken
- 20 g Öl
- 1 TL Salz
- 1 TL Curry, mild
- ½ TL Pfeffer, mild
- ¼ TL Chiliflocken
- 3 Bratwürste, roh, gewürzt (ca. 300 g)
- 200 g Schmand
- 100 g Milch
- 2 Eier
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 2130 kJ / 509 kcal
- Protein
- 18 g
- Carbohydrates
- 27 g
- Fat
- 36 g
- Fibre
- 3.1 g
In Collections
Alternative recipes
Grünkohltarte
2h
Weißkohl-Hackfleisch-Auflauf
1h 20 min
Grünkohl-Kabanossi-Gratin
1h 25 min
Sauerkraut-Quiche mit Kasseler
1h 30min
Rosenkohl-Hefe-Kuchen
2h
Wirsing-Hackfleisch-Auflauf
1h 30min
Reibekuchen-Tarte mit Spinatcreme und Lachs
1h 15 min
Rosenkohlquiche mit Maronen und Schinken
1h
Wirsingtarte
1h 30min
Rote-Bete-Schinken-Tarte
1h 20 min
Grünkohl-Quiche
1h 30min
Rosenkohl-Hefe-Kuchen mit Schinken
1h 30min