Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g di zucchero
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza
- 200 g di farina tipo 00
- 100 g di farina di mais tipo fioretto
- 50 g di burro morbido a pezzi
- 50 g di strutto
- 3 tuorli
- 20 g di vino bianco
- 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci
- 1 cucchiaio di zucchero a velo
- Nutrition
- per 35 pezzi
- Calories
- 2142 kJ / 512 kcal
- Protein
- 8.2 g
- Carbohydrates
- 72.9 g
- Fat
- 22.5 g
- Fibre
- 1.7 g
In Collections
Alternative recipes
Frittelle di ricotta e zafferano (Arrobiolus sarde)
1 Std. 15 Min
Focaccia dolce
45min
Torta greca al cioccolato e mandorle
50min
Biscotti croccanti di riso
1 Std. 15 Min
Biscotti di pasta sablée
12 godz. 40 min
Torta di mais
1 Std.
Fugassa veneta
4 Std.
Biscotti di mais
40min
Biscotti zaeti
55min
Ciambella romagnola
1 Std.
Pan meino (Pan de mej)
50min
Biscotti ai semi
30 Min