Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g di pesche gialle, sbucciate e a pezzi
- 100 g di pere sode, sbucciate e a pezzi
- 100 g di prugne rosse sode e a pezzi
- 200 g di fragole, pulite e a pezzi
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza e il succo
- 100 g di vino bianco secco
- 150 g di zucchero
- 3 uova
- 1 tuorlo d'uovo
- 250 g di farina
- 150 g di burro fuso
- 30 g di brandy
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
- 1 - 2 cucchiai di zucchero a velo
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1164 kJ / 278 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Carbohydrates
- 35.1 g
- Fat
- 12.8 g
In Collections
Alternative recipes
Torta di mele e nocciole
1 Std.
Plumcake alle mele
1 Std.
Focaccia dolce
45min
Torta sprint di albicocche
45min
Nuvola all'arancia
1h 5min
Torta di mele e mandarini
1 Std.
Torta di fichi e nocciole
45min
Torta alle pesche
1h 10 phút
Torta all'uva rossa
1 Std. 40 Min
Torta all'amaretto con crema
1h 5min
Torta rovesciata alle pesche
1h 5min
Torta alla frutta
1 Std.