Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza
- 400 g di farina tipo 0
- 200 g di zucchero
- 160 g di burro morbido a pezzi
- 4 uova
- 170 g di latte
- 1 pizzico di sale
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
- 150 g di uvetta, precedentemente ammollata e strizzata
- 50 g di cedro candito
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2256 kJ / 539 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Carbohydrates
- 82.7 g
- Fat
- 20.7 g
In Collections
Alternative recipes
Torta di nocciole
50 min
Amor polenta
1 godz. 5 min
Torta di mais
1h
Ciambella del mugnaio
40 min
Pane del vescovo
1h
Torta stracciatella
50 min
Berlingozzo
50 min
Crostata di frutta secca e miele
1h 10min
Torta di ricotta
50 min
Fugassa veneta
4h
Torta di pane con nocciolata
1h 10min
Torta di mele e nocciole
1h