Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 60 g di zucchero
- 3 mandarini, la scorza senza la parte bianca e il succo (preferibilmente biologici)
- 2 tuorli
- 100 g di latte
- 10 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda per 10 minuti e strizzata
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1012 kJ / 242 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Carbohydrates
- 13.4 g
- Fat
- 20 g
- Fibre
- 0.3 g
Alternative recipes
Crema al mango (di Luca Montersino)
30 Min
Bavarese al melone aromatizzata al Porto
3 Std. 15 Min
Bicchierini al pistacchio e marrons glacés
30 Min
Cremoso al caffè
5 Std. 30 Min
Bavarese alla liquirizia
5h 15 min.
Pere al vino rosso
3 Std. 20 Min
Budino di zucca e arancia
1 godz. 35 min
Bavarese al cioccolato con salsa toffee al caffé
7h
Gelato allo zabaione
10 Std. 20 Min
Bignè con crema al pistacchio
3 Std.
Zuccotto
7h 10min
Crème caramel
3h 45min