Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Caramello
- 250 g di zucchero grezzo
- 30 g di burro freddo, in un unico pezzo (60 x 40 mm)
- 180 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1030 g di acqua
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 cucchiaio di aceto
Trancetti al cioccolato bianco e caramello salato
- 80 g di cioccolato bianco a pezzi
- 100 g di burro
- 120 g di zucchero
- 2 uova
- 150 g di farina
- fiocchi di sale
- Nutrition
- per 25 porzioni
- Calories
- 7480 kJ / 1788 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 251 g
- Fat
- 91 g
- Saturated Fat
- 57 g
- Fibre
- 0 g
- Sodium
- 554 mg
In Collections
Alternative recipes
Cinnamon rolls
4 Std.
Salsa alla vaniglia (crema inglese)
15min
Cheesecake alla crema catalana
4 Std.
Brownies al caramello
2h
Girandole della Befana
3 Std.
Mousse al pistacchio (TM6)
3 Std.
Blondie alle fragole
40min
Tortine al limone (TM6)
2h
Girelle al Rum e arancia
7 Std. 30 Min
Crumble di pesche al Passito a Cottura Lenta con bacche di goji
4 Std. 30 Min
Panna cotta con coulis di albicocche
6 Std. 15 Min
Cruffin (TM6)
4 Std. 30 Min