Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1680 g di acqua
- 6 g di lievito di birra fresco
- 400 g di farina tipo 00
- 200 g di farina manitoba
- 15 g di fiocchi di patate
- 5 g di malto in polvere
- 12 g di carbone vegetale
- 15 g di sale
- 30 g di olio extravergine di oliva
- fiocchi di sale, a piacere
- 10 pomodorini colorati
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2108 kJ / 504 kcal
- Protein
- 11.4 g
- Carbohydrates
- 80.7 g
- Fat
- 14.1 g
- Fibre
- 4.6 g
In Collections
Alternative recipes
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8 godz.
Ciabattine
3h 30min
Focaccine nere
4 Std.
Bagel con carpaccio di pesce spada e avocado
3 Std.
Pizza Gourmet nera con porri, stracchino e gamberetti
3 Std. 20 Min
Zucchero al limone e cardamomo
2 Std. 15 Min
Focaccine con cipolle caramellate
3 Std. 40 Min
Salmone sottovuoto al mojto
3 Std.
Carote sottovuoto timo e feta
1 Std.
Focaccia di semola
6h 40 min
Roastbeef Sottovuoto
5 Std. 30 Min
Focaccia ad alta idratazione TM6
5 Std.