![Salatini vegetariani Salatini vegetariani](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3BA3F130-6104-4EE9-95C6-2187915F78F3/Derivates/7A013635-C368-447C-962B-A4E6024D2174.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 cipolla a metà
- 2 cucchiai di erbe aromatiche fresche miste (es. prezzemolo, aneto, timo)
- 100 g di gherigli di noci a metà
- 3 uova
- 150 g di Feta (formaggio greco) a pezzi
- 1 cucchiaio di salsa di soia
- 45 g di pangrattato
- 95 g di fiocchi di avena
- 500 g di pasta sfoglia già pronta, in forma rettangolare
- 1 - 2 cucchiai di semi di sesamo
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 550 kJ / 131 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 10 g
- Fat
- 9 g
In Collections
Alternative recipes
Verdure ripiene
1h 20min
Torta salata con verdure di stagione
1h 25min
Danish salate
1h 45min
Cestini di frolla salata e verdure filanti
1h 25min
Sformatini di verdure
50 min
Mini soufflé
1h 15min
Bruschette saporite
40 min
Involtini di melanzane con feta e pomodori secchi
55min
Zuccottini di melanzane
45 min
Erbazzone reggiano
2 godz.
Roll vegetariani
45 min
Crostata salata di spinaci
1 godz.