![Mini brioche al paté di petto d’anatra Mini brioche al paté di petto d’anatra](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/13975789-8817-4418-b65c-3ea1ddcfd2bb/Derivates/e01ced05-021b-48c6-9ddc-3bdd000c443b.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Paté di petto d'anatra
- 500 g di petto d'anatra con la pelle a pezzi (3-4 cm)
- 200 g di vino bianco secco
- 3 foglie di alloro secche
- 60 g di scalogno a metà
- 30 g di gambo di sedano a pezzi
- 30 g di carota, pelata e a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di Cognac
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 100 g di burro a pezzi
Mini brioche
- 10 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 80 g di latte + q.b.
- 180 g di acqua
- 30 g di zucchero
- 500 g di farina tipo 0 + q.b.
- 50 g di burro a pezzi
- 10 g di sale
- 1 tuorlo, leggermente sbattuto
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 501 kJ / 119.8 kcal
- Protein
- 5.9 g
- Carbohydrates
- 15.5 g
- Fat
- 3.1 g
- Saturated Fat
- 1.3 g
- Fibre
- 0.7 g
- Sodium
- 0 mg
In Collections
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