Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 30 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 20 g di succo di limone spremuto fresco
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato fresco
- 200 g di burro morbido, a pezzi (vedere varianti)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 6372 kJ / 1523 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Carbohydrates
- 2.5 g
- Fat
- 167 g
- Fibre
- 1.5 g
In Collections
Alternative recipes
Maionese
10 Min
Zuppa di cipolle
1 Std.
Crema di pomodoro
30 Min
Mousse al cioccolato
3 Std. 30 Min
Olio allo za'atar
1h 10 phút
L'originale salsa barbecue
2 godz. 5 min
Burro ai gamberi
2 godz. 35 min
Burro alle acciughe
4h 20 min
Burro Montpellier
Değerlendirme yok
Burro mediterraneo
5 Std. 20 Min
Crudo & cotto di salmone con zucchine marinate e zabaione salato (di Mirko Ronzoni)
2h 25min
Salsa barbecue
20 Min