Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta brisée
- 125 g di farina tipo 00
- burro q.b.
- 1 tuorlo
- 1 pizzico di sale
- 30 g di acqua
Clafoutis alle ciliegie
- 1 limone, la scorza (senza la parte bianca)
- zucchero q.b.
- 30 g di farina tipo 00, setacciata
- 30 g di amido di mais (maizena)
- 150 g di latte
- 150 g di panna (35% di grassi)
- 1 tuorlo
- 2 uova
- 400 g di ciliegie, senza nocciolo (peso lordo)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1448 kJ / 346 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Carbohydrates
- 42.4 g
- Fat
- 18 g
In Collections
Alternative recipes
Crostino con pesto di asparagi, pistacchi e ceviche di gamberi
35min
Revani (Dolce al semolino e limone)
45 Min
Torta pesche, cannella e menta
1 Std.
Torta di ciliegie e mandorle
1 Std.
Clafoutis ai frutti di bosco
1h 35min
Budino agli agrumi
3u. 15min
Torta pere e cacao all'olio extravergine di oliva di Luca Montersino
1 Std. 30 Min
Torta ricotta e fichi
10h 30min
Budino di ricotta
5h 45min
Budino di semolino
3hod. 5min
Torta Donizetti
1 Std.
Torta di nocciole del Piemonte
1 Std. 15 Min