Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 70 g Zucker
- 2 - 3 Streifen Orangenschale, unbehandelt
- 160 g Milch und etwas mehr zum Bestreichen
- 15 g frische Hefe, zerbröckelt
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Ei
- 80 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 70 g irischer Cremelikör (z.B. Baileys)
- 1 Prise Salz
- 50 g dunkle Schokoladenlinsen (siehe Tipp)
- Puderzucker zum Bestäuben (optional)
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 1206 kJ / 288 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 42 g
- Fat
- 9 g
- Saturated Fat
- 5 g
- Fibre
- 2 g
- Sodium
- 27 mg
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