![Menu light - Petites betteraves vapeur, sauce citron-moutarde Menu light - Petites betteraves vapeur, sauce citron-moutarde](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9f44be7e-e476-42d5-818d-05c321d6f8ac/Derivates/17310052-1c7d-4fb8-a0c5-c1c852f30d48.jpg)
Compatible versions
Menu light - Petites betteraves vapeur, sauce citron-moutarde
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1000 g d'eau
- 700 g de betteraves crues, de petites taille, coupées en deux ou en quatre
- 50 g d'huile d'olive
- 1 c. à soupe bombée de moutarde
- le jus de 2 citrons jaunes
- du sel
- du poivre moulu
- ½ bouquet de coriandre fraîche, équeuté
- 120 g de feta, émiettée
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1273 kJ / 305 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 18 g
- Fat
- 20 g
In Collections
Alternative recipes
Chou vapeur (300 g)
15min
Haricots verts vapeur (200-300 g)
25min
Poireaux vapeur (200-400 g)
25min
Petits pois vapeur (200-500 g)
20 分钟
Tranches de bulbes de fenouil vapeur (100-400 g)
25min
Pommes de terre et patates douces vapeur (200-600 g)
30min
Chou-fleur vapeur
20 分钟
Navets vapeur (200-600 g)
30min
Bulbes de fenouil en quartiers vapeur (200-400 g)
25min
Brocoli vapeur (250 g)
15min
Poireaux vinaigrette à l’orange, croûtons et chèvre frais
50min
Fond d'artichaut à la framboise
1h 10min