Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- ½ bouquet de persil frais
- ½ bouquet de coriandre fraîche
- 10 - 12 feuilles de basilic frais
- 2 gousses d'ail
- 100 g d'huile d'olive
- 40 g de jus de citron fraîchement pressé
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 300 g de tomates, coupées en dés (1 cm)
- Nutrition
- per 400 g
- Calories
- 4087 kJ / 990 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 15 g
- Fat
- 101 g
- Saturated Fat
- 15 g
- Fibre
- 5 g
- Sodium
- 610 mg
In Collections
Alternative recipes
Guacamole
5 Min
Tarama maison, toasts de concombre
3 Std. 25 Min
Pesto au basilic
10 Min
Tartare de saumon avocat-concombre
50 Min
Pesto classique au basilic
10 Min
Sauce chimichurri
5 Min
Ceviche de dorade
10 Min
Vittello tonnato
4h 20min
Ceviche de poisson
30 Min
Tartare de bar aux fruits de la Passion
20 Min
Ananas au sirop de coriandre
2h 45min
Tarama aux œufs de cabillaud
1 Std. 15 Min